Realisaties

gordijn project Mol

gordijnen en lamellen Hamont

gordijnen en lamellen Hasselt

Hoofdbord en gordijnen Hasselt

Moodboards

Image hover effect image

Een warme kleur die past in elk seizoen. Voeg hem toe op verschillende manieren, van basis tot accent en de warmte komt je tegemoet. Modern a klassiek, als contrast of als neutrale factor. Een tijdloze aardekleur.

Image hover effect image

Toon op toon als goede basis. Een rustige sfeer die de mogelijkheid geeft om te combineren met accenten in items en accessoires. Creëer een stoer interieur met een warme touch.

Image hover effect image

Creër ruimte en een lichte uitstraling kies dan voor lichte kleurtinten. Rustgevend en sprookjesachtig. Helder puur en basic. Laat je kamer stralen. De perfecte basiskleur. Ga voor een zen-gevoel in combinatie met natuurlijke materialen.

Image hover effect image

Aardetint natuur in huis, warm rustig vertrouwd sfeervol Authentiek en chique, onverwoestbaar In elke interieurstijl modern landelijk en klassiek. Zachte balans combineer met wit en natuurlijke materialen. Stijlvol met een exotische toets

Image hover effect image

Met donkere tinten creëer je gemakkelijk een knusse sfeer. Black is the new black, industrieel en gedurfd. Een beslissende kleur met lef. Mysterieus, rebels en karaktervol. Maar altijd met stijl.

Image hover effect image

Een veelzijdige natuurlijke kleur die zorgt voor balans en rust. Het stressgehalte daalt en de concentratie stijgt. Blauwgroen – olijfgroen – geelgroen – muntgroen Combineer met naturel tinten voor evenwicht.

Onze klanten aan het woord.

Onze klanten aan het woord.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Oker

Earth

Cream

Brick

Black

Mos