Hoe gaan we te werk?

Adviesgesprek

Wie zijn jullie en wat zijn jullie wensen?
De eerste stap !
Graag bekijken we de aan te pakken ruimten ter plaatse. Het geeft ons dan een goed beeld van wat de woning nodig heeft. Wat is het ruimtelijk gevoel, lichtinval, met wat moet er rekening worden gehouden? We bekijken samen wat de technische mogelijkheden en persoonlijke wensen zijn. Dit is het eerste adviesgesprek, een soort brainstormfase waaruit een voorstel zal komen. Onze missie: zet je smaak en persoonlijkheid om in een sfeer die past bij jou en het karakter van je woning.

Voorstel

En dan...
Doen we jullie een voorstel.
Aan de hand van stalen, schetsen en eventueel moodboard creëren we een zo goed mogelijk sfeerbeeld. Elk detail wordt aangekaart en gekozen zodat je op voorhand weet wat je mag verwachten.
We hebben o.a. verscheidene modellen raambekleding, kleur en behangstalen die je kan bekijken en voelen.
Je zintuigen zeggen vaak meer dan woorden!
Er gaat niets boven dingen met je handen aanraken voordat je een beslissing neemt over wat je gaat kopen.

Offerte

Lijkt ons voorstel je wel wat?
Dan maken we een offerte op maat. Dat kan aan de hand van correcte of geschatte maten, We zijn toch al bij jullie geweest, dus de opmeting is al gebeurd! Nog eens een dubbelcheck nodig? Natuurlijk nemen we de stalen graag nog eens mee tot bij jullie om de puntjes op de "i" te zetten, kleuren veranderen namelijk afhankelijk van de omgeving en kameroriëntatie. Zo ben je zeker van de juiste keuze en hoef je niet meer te twijfelen.

Goedgekeurd!

Bedankt voor je keuze !!! en nu komt het moeilijke gedeelte... wachten...
Op de uitlevering van de goederen,
Op de levering van de stoffen,
Op de confectie,…
Meestal een 4 tot 6 weken geduld hebben, afhankelijk van het project.

Plaatsing

Efficiënt, razendsnel, super sympathiek,
je hebt ervoor gekozen om gebruik te maken van onze gordijnmontageservice dan moet je helemaal nergens meer van wakker liggen!
Onze monteur zal je -mits een bakkie koffie- vakkundig alle raambekleding monteren en ontlasten van al je zorgen.
Voor behang, schilder- of ander professioneel werk worden externe vakspecialisten betrokken waarvoor we de coördinatie mee opvolgen. Ook zij drinken over het algemeen graag koffie.

B2B:

Bent u interieurachitect?

We kijken ernaar uit om te ontdekken wat jou creatieve kronkels zijn om jou klant de beste en mooiste oplossing aan te bieden.

Als interieurarchitect weet je dat het vinden van de juiste combinaties, kleuren, materialen, stoffen en systemen en voor je klanten een hele klus kan zijn en tijd wegneemt van het ontwerpproces.

De perfecte oplossing zoeken is dus best tijdrovend, en dan ben ik er met mijn specialiteit om jullie verder te helpen voor het gordijngedeelte !

Ik kom naar jullie om plannen en ideeën of technische moeilijkheden tijdig te bespreken, zodat oplossingen al worden aangeboden nog voor er problemen zijn.

Weet dat al onze stoffen en producten door ons zijn uitgezocht, uitgekozen op kwaliteit, prijs en originaliteit, voor de realisatie van het nieuwe droominterieur.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.